Wandmodel

Deze wordt hoog aan de wand gemonteerd en blaast aan één zijde uit. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 7,1 kW.

Vloermodel

Het vloermodel kan met en zonder omkasting geleverd worden en wordt laag bij de grond gemonteerd. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 7,1 kW.

airco vloermodel
Plafondonderbouwmodel (1-zijdig)

Deze wordt onder het plafond gemonteerd en blaast aan één zijde uit. Koelvermogens van 3,6 kW ∼ 11,2 kW.

Plafondonderbouwmodel (4-zijdig)

Ook deze wordt onder het plafond gemonteerd, maar blaast aan alle vier de zijden uit. Koelvermogens van 8,0 kW ∼ 14,0 kW.

Plafondinbouwmodel (1-zijdig)

Dit model wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en blaast aan één zijde uit. Koelvermogens van 2,8 kW ∼ 7,1 kW.

plafondinbouwmodel 1-zijdig
Plafondinbouwmodel (2-zijdig)

Dit model wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en blaast aan twee zijden uit. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 14,0 kW.

plafondinbouwmodel 2-zijdig
Cassette model (60 x 60 cm)

Een cassette model wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en blaast aan vier zijden uit. Dit model past precies in een plafondtegel. Hoogte van de unit bedraagt 28,6 cm.

Cassettemodel 60x60cm
Cassette model (round flow)

Dit cassette model wordt in het verlaagde plafond gemonteerd en blaast aan vier zijden uit. Het model heeft een rond uitblaaspatroon, omdat het nieuwe uitblaaspaneel ook in de hoeken uitblaast. Dit model heeft een lage inbouwhoogte van maar liefst 21,4 cm. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 14,0 kW.

Satellietmodel (lage inbouwhoogte)

Een satellietmodel kan bijv. boven een verlaagd plafond gemonteerd worden. Via luchtslangen en roosters wordt de geconditioneerde lucht de ruimte ingebracht. Door zijn lage inbouwhoogte van 20 cm kan dit model bij overal worden toegepast. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 7,1 kW.

Satellietmodel lage inbouwhoogte
Satellietmodel (hotel uitvoering)

Dit model is speciaal ontworpen voor toepassingen in hotelkamers. De luchtaanzuiging kan worden gewijzigd van achter-aanzuigend naar onder-aanzuigend. Bovendien zit er een raamcontact-aansluiting op, zodat bij opening van het raam de unit uitgeschakeld wordt. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 2,8 kW. 

Satellietmodel

Een satellietmodel kan boven een verlaagd plafond gemonteerd worden. Via luchtslangen en roosters wordt de geconditioneerde lucht de ruimte ingebracht. Dit model wordt het meest toegepast en heeft de nieuwste DC fanmotor, wat hem energiezuiniger maakt dan andere modellen. Koelvermogens van 2,2 kW ∼ 14,0 kW.

Satellietmodel (met hoge statische druk)

In situaties dat u net wat meer statische opvoerhoogte moet hebben, zijn deze modellen voor u de juiste oplossing. Met een opvoerdruk van tot wel 200 Pa zijn de toepassingen ongekend. Uiteraard is ook dit model toegerust met de nieuwste DC fanmotor en is daardoor energiezuiniger dan andere modellen. Koelvermogens van 4,5 kW ∼ 28,0 kW.

SatellietmoSatellietmodel met hoge statische druk