Uw eigen leefcomfort

Met een aircosysteem creëert u uw eigen leefcomfort. De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, spaarzaam, geruisloos en passen perfect in elk interieur.

Om aan de huidige strenge isolatie eisen te voldoen, worden de huizen van tegenwoordig zodanig geconstrueerd dat ze de warmte zo veel mogelijk binnen houden. Hierdoor is de natuurlijke ventilatie van woningen sterk verminderd.

Een andere consequentie van strenge isolatie eisen is dat het vochtgehalte in de woning zal stijgen door de recirculatie van de lucht. Op die manier krijgen bacteriën en schimmels dag in en dag uit de kans om zich te vermenigvuldigen.

Een airco brengt niet alleen de lucht op de juiste temperatuur, maar zuivert ook de lucht die u inademt en onttrekt het overtollige vocht uit de ruimte. Alle airconditioningsystemen ontvochtigen de lucht en steeds meer systemen worden uitgerust met ingebouwde luchtreinigers. Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.

Wakker liggen, omdat u niet kunt slapen van de hitte tijdens een zwoele zomernacht, behoort tot het verleden. U wordt uitgerust wakker in uw geconditioneerde slaapkamer. Dit resulteert in een nieuwe dag met meer creativiteit en productiviteit.

leefcomfort