Airco voor ...

lees meer over dit onderwerp:

Airco voor ...

Met een aircosysteem creëert u uw leefcomfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam, geruisloos en passen perfect in elk interieur. Een airco brengt niet alleen de lucht op de juiste temperatuur, maar zuivert ook de lucht die u inademt en onttrekt het overtollig vocht uit de ruimte. Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Wakker liggen, omdat u niet kunt slapen van de hitte tijdens een zwoele zomernacht, behoort tot het verleden. U wordt uitgerust wakker in uw geconditioneerde slaapkamer. Dit resulteert in een nieuwe dag met meer creativiteit en productiviteit.

Om aan de huidige strenge isolatie eisten te voldoen, worden de huizen van tegenwoordig zodanig geconstrueerd dat ze de warmte zo veel mogelijk binnen houden. Gevolg hiervan is dat de natuurlijke ventilatie van woningen sterk gereduceerd is.

Dit betekent gelijk dat het vochtgehalte in de woning zal stijgen door de recirculatie van de lucht. Dag in dag uit krijgen bacteriën en schimmels de kans om zich te vermenigvuldigen. Alle airconditioningsystemen ontvochtigen de lucht en steeds meer systemen worden uitgerust met ingebouwde luchtreinigers.